Uitzicht in Limburg

Over in Limburg

Over in Limburg

InLimburg.com en de verbonden socialmediakanalen zijn eigendom van en worden beheerd door Stichting Samenwerkende VVV's Limburg. Alle inhoud op deze website en zijn socialmediakanalen is redactioneel en geselecteerd en geschreven door onze redactie. De redactie van In Limburg heeft als primaire doel het inspireren en informeren van (potentiële) toeristen in Limburg.

Hoe artikelen tot stand komen

De redactionele lijn is doorgevoerd op al onze kanalen en is bedoeld om een ​​consistente, realistische en aansprekende weergave van de bestemming Limburg te geven. We doen dit door ons te focussen op de verhalen die passen binnen een of meerdere van onze vijf strategische thema’s: stad & cultuur, actief & avontuur, food & gastronomie, rust & natuur en fietsen & wielrennen.

Naast het matchen met ten minste één van deze thema's, moeten onze artikelen gaan over belevenissen die toegankelijk zijn voor potentiële bezoekers van onze bestemming. Soms gaat een artikel over grote bekende attracties en heeft het een brede aantrekkingskracht. In andere gevallen zoeken we juist het kleine, lokale op en treden we buiten de gebaande paden. Hiermee creëren we een gevarieerd beeld van de bestemming Limburg in overeenstemming met onze marketingstrategie.

Wij publiceren op InLimburg de beste, leukste, meest interessante belevenissen die Limburg te bieden heeft. Onze keuzes zijn gebaseerd op persoonlijke ervaringen, recensies en andere mediapublicaties, evenals input van lokale VVV’s en andere toeristische organisaties. Wij zijn ons ervan bewust dat dit subjectief en aan verandering onderhevig is. De informatie dient correct te zijn op het moment van publicatie, maar het is verstandig om deze voor je bezoek te verifiëren. Mocht je informatie tegenkomen die onjuist is, dan horen we graag van je.

Redactionele vrijheid en onafhankelijkheid

InLimburg gaat uit van het principe van redactionele vrijheid. Dit betekent dat de redactie keuzes maakt in welke verhalen we vertellen op de InLimburg-kanalen. De bestemming Limburg biedt een breed en divers scala aan belevenissen. Wij hebben zeker niet als doel om hiervan een uitputtend overzicht te bieden, maar wij maken hieruit een zorgvuldige selectie.

Antwoorden op vragen

We behouden ons het recht voor om reacties op onze sociale media te modereren en te verwijderen als de algemene goede etiquette en de richtlijnen van de media niet worden gerespecteerd. Op onze sociale media proberen we alle vragen te beantwoorden, daarnaast maken wij gebruik van de kennis in de community. We verwijzen naar relevante actoren in Limburg, als zij meer kennis hebben over een onderwerp, door te linken naar hun websites, uitgaande van de behoeften van de bezoekers.

Tips

Heb je tips voor deze website? Dan kun je mailen naar info@inlimburg.com. We nemen contact met je op als we ervoor kiezen om een ​​tip op te volgen of te vermelden op onze site.